Gespierde lul sex op het aanrecht

gespierde lul sex op het aanrecht

Shemale heeft dildo in haar anus en trekt zichzelf af. Geile homo word uitgeleeft door twee shemale sletten. Shemale trekt zich af in de zon. Meerdere scenes van klaarkomende shemale sletten. Roodharige shemale spuit zichzelf in het gezicht. Homo steekt vinger in anus van shemale tijdens het pijpen. De ballen van de shemale kletteren tegen zijn ballen als ze anal geneukt word. Shemale trekt mega lul af. Onder het chatten voor de webcam rukt de shemale zich af.

Shemale slurpt haar sperma op. Shemale wipt op zwarte dildo. Shemale showt haar sexy lingerie. Shemale geneukt door mannen in gangbang. Shemale likt anus voor hij de knul anal neukt. Zijn bisex vrouw betrapt hem met een shemale en doet mee. Een shemale in sexy lingerie.

Ze klikte terug en kwam op een pagina met kleurlingen. Ze had daar nog nooit gekeken omdat dit beslist niet haar types waren. Het eerste wat ze daar zag was een foto met een ongelooflijk grote pik. Hallo, ik ben een aardige donkere man. Ja, ik ben groot geschapen zoals je ziet. Daarbij ben ik vrij gespierd, niet onknap en heb een hoge sexdrive met een groot uithoudingsvermogen. Ben jij een vrouw die niet bang uitgevallen is voor een grote donkere lul, schrijf mij.

Ik beloof je, je krijgt de beste seks in je leven waar je alleen van kunt dromen. Kitty was echt sprakeloos van hetgeen zij daar zag. Een in erectie staande, besneden penis, zo groot, daarvan kon ze niet bevatten dat zoiets zou bestaan. Ze stond van haar stoel op om wat te drinken voor haarzelf in te schenken.

Ze kwam snel weer terug en keek weer naar die enorme zwarte paal. Zou ze het aandurven om te reageren? En als ze het deed zou ze wel niets horen, wellicht was de advertentie fake. Ze zou er wel niets meer van horen. In bed die avond had ze haarzelf nog wel even gekriebeld al denkend aan die grote zwarte paal. Ze borg alles op op hun plaats en schonk een kop koffie voor haar in. Ze ging aan de keukentafel zitten en schakelde haar laptop in. Er waren wat reklame mailtjes in haar mailbox die ze snel verwijderde en ze zag nog een mail met een voor haar vreemde afzender.

Ze opende die en haar hart sloeg even over. Het was een antwoord van de neger op haar schrijven. Ze ging rechtop zitten en begon meteen te lezen. Het was een heel beschaafd mailtje. Hij heette Jeffrey en schreef dat hij het leuk vond dat ze op zijn advertentie had gereageerd. Hij stelde voor, als zij nog geinteresserd was, om telefonisch contact met hem op te nemen. Ze las ook dat hij niet zo ver van haar vandaan woonde. Tja, daar zat ze dan. Verrast en lichtelijk ontdaan. Dit had ze eerlijk gezegd eigenlijk niet verwacht.

Dat ze uberhaupt en zo snel en een reactie zou krijgen. Ze merkte aan haarzelf dat ze hierdoor onrustig werd. Zou de volgende stap zetten? Ze besloot na ampele overwegingen de uitdaging aan te gaan. Ze had immers niet voor niets gereageerd en wie a zegt moet ook b zeggen. Ze besloot hem te bellen.

Ze kreeg Jeffrey direct aan de lijn. Hij had een hele vriendeliike en zachte stem en dit kalmeerde haar. Hij vertelde haar dat hij die avond in de buurt was en stelde voor langs te komen voor een kop koffie.

Hij zou om half acht langs kunnen komen. Het was tegen die tijd donker op straat en niemand zou hem zien aanbellen bij haar. Marjo kon die avond geen hap door de keel krijgen van nerveusiteit. Ze had nog nooit zelfs een neger ontmoet, laat staan daar mee sex gehad. En ook nog nooit iets via een advertentie. Hoe zou dit alles zijn. Ze had zich opgetut, een topje zonder bh aangetrokken waarin haar stevige borsten goed in uitkwamen.

Dit op een kort rokje met daaronder een paar pumps. Ze keek in de spiegel en zag dat het goed was. Exact om half acht ging de deurbel en Marjo liep zenuwachtig naar de deur. Ze opende de deur en de neger Jeffrey stond daar. Slanke taille en een brede glimlach. Ze liepen de woonkamer in en Jeffrey ging op de bank zitten. Kitty liep naar de keuken om het drinken in te schenken. Onder het lopen betrapte zij zichzelf op dat ze al naar zijn kruis had gekeken.

Ze zette het glas voor hem neer op de tafel en ging naast hem zitten. Jeffrey had veel ervaring met vrouwen waar hij de eerste keer binnenstapte. Hij onderscheidde een paar types. De eerste groep vrouwen hadden een partner die erop kickte om hun vrouw of vriendin met een zwarte te zien neuken.

Vaak bleek dat zij hem later inwisselde voor een zwarte vriend. Dan de vrouwen die met toestemming van hun partner regelmatig met een neger wipte. Omdat deze dit een stuk beter deden en een veel grotere lul dan hun eigen partner hadden. Dan de groep alleenstaande, veelal gescheiden, vrouwen, vaak milfs, die na lang twijfelen besloten eens dapper te gaan doen en nieuwsgierig naar een grote zwarte pik waren. Vaak hadden ze al een tijdje geen pik meer in kut gehad en zaten ze al te soppen bij het idee aan….

Volgens hem behoorde Kitty duidelijk bij de laatste groep. En dit soort vrouwen pakte hij op een speciale manier aan. Niet te lang wachten direct overgaan tot actie en zo snel mogelijk neuken. Dus jij wil ook wel eens een grote zwarte pik meemaken. Ik zal je niet te lang laten wachten en je laten zien wat ik te bieden heb. Stapte eruit en legde deze op de bank. Vervolgens trok hij ook zijn boxershort uit en stond alleen nog met een t-shirt aan voor haar.

En wat daar voor haar hing overtrof ook al haar verwachtingen. Een enorme grote zwarte pik, half in erectie, met daaronder twee enorme ballen. En op de top een knots van een eikel. Ze wist niet zo goed wat ze antwoorden moest, zo overrompeld was ze. Ze had hem wel op de foto van de advertentie gezien maar werkelijkheid is toch iets anders.

Kitty pakte met een van haar handen voorzichtig de grote pik beet. Ze kon haar hand amper om de penis heen krijgen zo dik was hij. Ze begon haar hand heen langzaam naar voren en achteren te bewegen. Ze voelde de pik onder haar hand groeien. Ze kon de verleiding niet weerstaan, leunde voorover en drukte haar lippen tegen de enorme eikel. Ze liet haar tong ter verkenning langs het gevaarte glijden en leidde de grote knots richting haar mond. Jeffrey stond daar op te wachten en deed voorzichtig een stapje naar voren zodat zijn pik diep haar mond en keel inging.

Deze werd door hem helemaal gevuld en Kitty kon met recht geen woord meer uitbrengen. Dit gaf hem tevens de gelegenheid om een van zijn handen in haar topje je laten glijden en haar borsten en tepels te bewerken. Met zijn andere hand omvatte hij haar hoofd en drukte haar daarmee dichter tegen zijn pik aan.

Kitty vergat alles om haar heen. In haar mond had ze het grootste voorwerp ooit en ze raakte hierdoor zo opgewonden, dit had ze nog nooit meegemaakt. Jeffrey vond dit wel allemaal leuk en aardig maar daar kwam hij niet voor. Zoals veel negers had hij maar een doel voor ogen. Die witte vrouw moest geneukt worden en zo snel mogelijk. Superieuriteit van het zwarte ras moest bevestigd worden en hoe kon je dit beter doen dan een blanke vrouw te neuken en vol te spuiten. Zij gingen beiden op het bed zitten en Jeffrey begon haar te zoenen.

Hij drukte zijn grote tong in haar mond en Kitty begon hem te tongen. Intussen trok Jeffrey haar topje uit en ontdeed haar van haar rokje en slipje. Stond op van het bed, tilde haar op en legde haar gestrekt lang uit. Hij wilde niet veel tijd verloren laten gaan met die onzin van voorspel enz. Hij hurkte voor haar, bukte en gaf een kort likje met zijn tong over haar kutje. Meer om te voelen of deze voldoende nat was voor het echte werk.

Dat was ze zeker. Hij deed haar benen uit elkaar en ging op zijn armen daartussen liggen. Langzaam ging hij met zijn enorme eikel langs haar schaamlippen om te testen of deze voldoende openstonden. Kitty was sinds de aanblik van die enorme zwarte pik al zo geil geworden dat haar lichaam al lang besloten had dat ze deze pik in haar moest hebben. Haar kut was zo enorm nat, ze voelde de druppels tussen haar benen. Ze voelde Jeffreys pik tegen haar kut drukken. Ze wist waarom het ging.

Daarvoor had ze op zijn advertentie geschreven. Daarom was hij gekomen. Daarvoor lag ze hier op bed met de neger tussen haar benen. Voor die reusachtige pik. Ze wist dat ze niet meer terug kon. Ze wilde dit ook niet. Ze moest en zou die pik in haar voelen. Haar lichaam wilde dit. Ze keek naar beneden en had zowel een fantastsch geil gevoel hierdoor als twijfel.

Zij dacht bij haarzelf dat gaat echt nooit passen, en zij voelde hoe de gigantische eikel van Jeffrey een weg tussen haar natte schaam lippen probeerde te vinden. Het binnenkomen van een pik in haar kutje vond ze altijd een enorm geil gevoel. Was al weer een tijdje geleden dat dit gebeurd was. De laatste was haar buurman die haar van achteren nam in haar keuken.

..

Shemale heeft dildo in haar anus en trekt zichzelf af. Geile homo word uitgeleeft door twee shemale sletten. Shemale trekt zich af in de zon.

Meerdere scenes van klaarkomende shemale sletten. Roodharige shemale spuit zichzelf in het gezicht. Homo steekt vinger in anus van shemale tijdens het pijpen. De ballen van de shemale kletteren tegen zijn ballen als ze anal geneukt word. Shemale trekt mega lul af. Onder het chatten voor de webcam rukt de shemale zich af. Shemale slurpt haar sperma op. Shemale wipt op zwarte dildo. Shemale showt haar sexy lingerie. Shemale geneukt door mannen in gangbang. Shemale likt anus voor hij de knul anal neukt.

Zijn bisex vrouw betrapt hem met een shemale en doet mee. Een shemale in sexy lingerie. En daarbij had die buurman eigenlijk best wel een lekker grote pik. Ze had eigenlijk nog niet eerder in haar leven een dergelijk formaat binnen in haar gevoeld. Ze liep er eigenlijk al een tijdje mee. In haar dorp werd ze als alleenstaande vrouw toch anders behandeld en om nu met een van de mannen uit het het dorpsbestand van vrijgezellen iets te beginnen dat zag ze ook niet zo zitten.

En hoe vind je daarbij uit of ze een grote hebben? En daarbij, als alleenstaande vrouw ging zij ook niet alleen stappen. Waar moest je naar toe? En een gelegenheid als carnaval? Dat was maar een paar dagen per jaar. Ze wilde ook beslist geen vaste relatie. Ze zat die avond op een bekende website te kijken waar sexcontacten aangeboden werden.

Na dit zo een tijdje aangekeken te hebben bad ze wel genoeg van die mannen in boxershorts. Ze klikte terug en kwam op een pagina met kleurlingen. Ze had daar nog nooit gekeken omdat dit beslist niet haar types waren. Het eerste wat ze daar zag was een foto met een ongelooflijk grote pik. Hallo, ik ben een aardige donkere man.

Ja, ik ben groot geschapen zoals je ziet. Daarbij ben ik vrij gespierd, niet onknap en heb een hoge sexdrive met een groot uithoudingsvermogen. Ben jij een vrouw die niet bang uitgevallen is voor een grote donkere lul, schrijf mij.

Ik beloof je, je krijgt de beste seks in je leven waar je alleen van kunt dromen. Kitty was echt sprakeloos van hetgeen zij daar zag. Een in erectie staande, besneden penis, zo groot, daarvan kon ze niet bevatten dat zoiets zou bestaan. Ze stond van haar stoel op om wat te drinken voor haarzelf in te schenken. Ze kwam snel weer terug en keek weer naar die enorme zwarte paal.

Zou ze het aandurven om te reageren? En als ze het deed zou ze wel niets horen, wellicht was de advertentie fake. Ze zou er wel niets meer van horen.

In bed die avond had ze haarzelf nog wel even gekriebeld al denkend aan die grote zwarte paal. Ze borg alles op op hun plaats en schonk een kop koffie voor haar in. Ze ging aan de keukentafel zitten en schakelde haar laptop in. Er waren wat reklame mailtjes in haar mailbox die ze snel verwijderde en ze zag nog een mail met een voor haar vreemde afzender.

Ze opende die en haar hart sloeg even over. Het was een antwoord van de neger op haar schrijven. Ze ging rechtop zitten en begon meteen te lezen. Het was een heel beschaafd mailtje. Hij heette Jeffrey en schreef dat hij het leuk vond dat ze op zijn advertentie had gereageerd.

Hij stelde voor, als zij nog geinteresserd was, om telefonisch contact met hem op te nemen. Ze las ook dat hij niet zo ver van haar vandaan woonde. Tja, daar zat ze dan. Verrast en lichtelijk ontdaan. Dit had ze eerlijk gezegd eigenlijk niet verwacht.

Dat ze uberhaupt en zo snel en een reactie zou krijgen. Ze merkte aan haarzelf dat ze hierdoor onrustig werd. Zou de volgende stap zetten? Ze besloot na ampele overwegingen de uitdaging aan te gaan. Ze had immers niet voor niets gereageerd en wie a zegt moet ook b zeggen. Ze besloot hem te bellen. Ze kreeg Jeffrey direct aan de lijn. Hij had een hele vriendeliike en zachte stem en dit kalmeerde haar. Hij vertelde haar dat hij die avond in de buurt was en stelde voor langs te komen voor een kop koffie.

Hij zou om half acht langs kunnen komen. Het was tegen die tijd donker op straat en niemand zou hem zien aanbellen bij haar. Marjo kon die avond geen hap door de keel krijgen van nerveusiteit.

Ze had nog nooit zelfs een neger ontmoet, laat staan daar mee sex gehad. En ook nog nooit iets via een advertentie. Hoe zou dit alles zijn. Ze had zich opgetut, een topje zonder bh aangetrokken waarin haar stevige borsten goed in uitkwamen.

Dit op een kort rokje met daaronder een paar pumps. Ze keek in de spiegel en zag dat het goed was. Exact om half acht ging de deurbel en Marjo liep zenuwachtig naar de deur. Ze opende de deur en de neger Jeffrey stond daar. Slanke taille en een brede glimlach. Ze liepen de woonkamer in en Jeffrey ging op de bank zitten.

Kitty liep naar de keuken om het drinken in te schenken. Onder het lopen betrapte zij zichzelf op dat ze al naar zijn kruis had gekeken.

Ze zette het glas voor hem neer op de tafel en ging naast hem zitten. Jeffrey had veel ervaring met vrouwen waar hij de eerste keer binnenstapte. Hij onderscheidde een paar types. De eerste groep vrouwen hadden een partner die erop kickte om hun vrouw of vriendin met een zwarte te zien neuken. Vaak bleek dat zij hem later inwisselde voor een zwarte vriend. Dan de vrouwen die met toestemming van hun partner regelmatig met een neger wipte. Omdat deze dit een stuk beter deden en een veel grotere lul dan hun eigen partner hadden.

Dan de groep alleenstaande, veelal gescheiden, vrouwen, vaak milfs, die na lang twijfelen besloten eens dapper te gaan doen en nieuwsgierig naar een grote zwarte pik waren. Vaak hadden ze al een tijdje geen pik meer in kut gehad en zaten ze al te soppen bij het idee aan…. Volgens hem behoorde Kitty duidelijk bij de laatste groep. En dit soort vrouwen pakte hij op een speciale manier aan.

Niet te lang wachten direct overgaan tot actie en zo snel mogelijk neuken. Dus jij wil ook wel eens een grote zwarte pik meemaken. Ik zal je niet te lang laten wachten en je laten zien wat ik te bieden heb. Stapte eruit en legde deze op de bank. Vervolgens trok hij ook zijn boxershort uit en stond alleen nog met een t-shirt aan voor haar. En wat daar voor haar hing overtrof ook al haar verwachtingen. Een enorme grote zwarte pik, half in erectie, met daaronder twee enorme ballen.

En op de top een knots van een eikel. Ze wist niet zo goed wat ze antwoorden moest, zo overrompeld was ze.

Ze had hem wel op de foto van de advertentie gezien maar werkelijkheid is toch iets anders. Kitty pakte met een van haar handen voorzichtig de grote pik beet. Ze kon haar hand amper om de penis heen krijgen zo dik was hij. Ze begon haar hand heen langzaam naar voren en achteren te bewegen. Ze voelde de pik onder haar hand groeien. Ze kon de verleiding niet weerstaan, leunde voorover en drukte haar lippen tegen de enorme eikel. Ze liet haar tong ter verkenning langs het gevaarte glijden en leidde de grote knots richting haar mond.

Jeffrey stond daar op te wachten en deed voorzichtig een stapje naar voren zodat zijn pik diep haar mond en keel inging.

Deze werd door hem helemaal gevuld en Kitty kon met recht geen woord meer uitbrengen. Dit gaf hem tevens de gelegenheid om een van zijn handen in haar topje je laten glijden en haar borsten en tepels te bewerken.

Met zijn andere hand omvatte hij haar hoofd en drukte haar daarmee dichter tegen zijn pik aan. Kitty vergat alles om haar heen.

In haar mond had ze het grootste voorwerp ooit en ze raakte hierdoor zo opgewonden, dit had ze nog nooit meegemaakt. Jeffrey vond dit wel allemaal leuk en aardig maar daar kwam hij niet voor. Zoals veel negers had hij maar een doel voor ogen. Die witte vrouw moest geneukt worden en zo snel mogelijk.

Superieuriteit van het zwarte ras moest bevestigd worden en hoe kon je dit beter doen dan een blanke vrouw te neuken en vol te spuiten.

Zij gingen beiden op het bed zitten en Jeffrey begon haar te zoenen. Hij drukte zijn grote tong in haar mond en Kitty begon hem te tongen. Intussen trok Jeffrey haar topje uit en ontdeed haar van haar rokje en slipje. Stond op van het bed, tilde haar op en legde haar gestrekt lang uit. Hij wilde niet veel tijd verloren laten gaan met die onzin van voorspel enz. Hij hurkte voor haar, bukte en gaf een kort likje met zijn tong over haar kutje. Meer om te voelen of deze voldoende nat was voor het echte werk.

Dat was ze zeker. Hij deed haar benen uit elkaar en ging op zijn armen daartussen liggen. Langzaam ging hij met zijn enorme eikel langs haar schaamlippen om te testen of deze voldoende openstonden. Kitty was sinds de aanblik van die enorme zwarte pik al zo geil geworden dat haar lichaam al lang besloten had dat ze deze pik in haar moest hebben. Haar kut was zo enorm nat, ze voelde de druppels tussen haar benen. Ze voelde Jeffreys pik tegen haar kut drukken.

Ze wist waarom het ging. Daarvoor had ze op zijn advertentie geschreven.

: Gespierde lul sex op het aanrecht

Gespierde lul sex op het aanrecht 628
EROTISCHE MASSAGE BEST MAN GEZOCHT VOOR SEX Shemale geneukt door mannen in gangbang. Intussen trok Jeffrey haar topje uit en ontdeed haar van haar rokje en slipje. Elke haal terug gevolgd door een fractie dieper. Hij voelde dat haar kutje zich om zijn enorme pik vastklemde. Ze borg alles op op hun plaats en schonk een kop koffie voor haar in. Hij voelde echter ook dat hij weinig tegendruk vanuit de diepte ondervond.
Gespierde lul sex op het aanrecht Kitty liep naar de keuken om het drinken in te schenken. Ze kwam snel weer terug en keek weer naar die enorme zwarte paal. Kletsen over dit verhaal? De mooiste shemale ooit geneukt op het aanrecht. Dit had ze eerlijk gezegd eigenlijk niet verwacht.
Neuk je juf homo sexcontact Stond op van het bed, tilde haar op en legde haar gestrekt lang uit. Intussen trok Jeffrey haar topje uit en ontdeed haar van haar rokje en slipje. Ja, ik ben groot geschapen zoals je ziet. Ze had zich opgetut, een topje zonder bh aangetrokken waarin haar stevige borsten goed in uitkwamen. Jeffrey zijn pik zat nu voor tweederde in haar en hij merkte dat hij nog dieper kon. Daarvoor lag ze hier op bed met de neger tussen haar benen.
Gespierde lul sex op het aanrecht

Een heerlijk geil lijf met prachtige tieten. En dan haar gespierde macho vent die haar anal neukt op de aanrecht. En terwijl hij die geile shemale neukt trekt hij aan haar pik. De mooiste shemale ooit geneukt op het aanrecht.

Shemale lekker in haar anus neuken. Shemale, vrijen met een vrouw met penis. Kerel pijpt zijn shemale vriendin. Shemale geneukt in de keuken. Shemale neukt homo boy. Shemale laat zich pijpen door secretaresse. Welke shemale komt het eerste klaar. Een shemale met een grote lul en dikke tieten.

Shemale heeft dildo in haar anus en trekt zichzelf af. Geile homo word uitgeleeft door twee shemale sletten. Shemale trekt zich af in de zon. Meerdere scenes van klaarkomende shemale sletten. Jeffrey stond daar op te wachten en deed voorzichtig een stapje naar voren zodat zijn pik diep haar mond en keel inging. Deze werd door hem helemaal gevuld en Kitty kon met recht geen woord meer uitbrengen.

Dit gaf hem tevens de gelegenheid om een van zijn handen in haar topje je laten glijden en haar borsten en tepels te bewerken.

Met zijn andere hand omvatte hij haar hoofd en drukte haar daarmee dichter tegen zijn pik aan. Kitty vergat alles om haar heen. In haar mond had ze het grootste voorwerp ooit en ze raakte hierdoor zo opgewonden, dit had ze nog nooit meegemaakt. Jeffrey vond dit wel allemaal leuk en aardig maar daar kwam hij niet voor.

Zoals veel negers had hij maar een doel voor ogen. Die witte vrouw moest geneukt worden en zo snel mogelijk. Superieuriteit van het zwarte ras moest bevestigd worden en hoe kon je dit beter doen dan een blanke vrouw te neuken en vol te spuiten. Zij gingen beiden op het bed zitten en Jeffrey begon haar te zoenen. Hij drukte zijn grote tong in haar mond en Kitty begon hem te tongen. Intussen trok Jeffrey haar topje uit en ontdeed haar van haar rokje en slipje.

Stond op van het bed, tilde haar op en legde haar gestrekt lang uit. Hij wilde niet veel tijd verloren laten gaan met die onzin van voorspel enz. Hij hurkte voor haar, bukte en gaf een kort likje met zijn tong over haar kutje. Meer om te voelen of deze voldoende nat was voor het echte werk.

Dat was ze zeker. Hij deed haar benen uit elkaar en ging op zijn armen daartussen liggen. Langzaam ging hij met zijn enorme eikel langs haar schaamlippen om te testen of deze voldoende openstonden. Kitty was sinds de aanblik van die enorme zwarte pik al zo geil geworden dat haar lichaam al lang besloten had dat ze deze pik in haar moest hebben. Haar kut was zo enorm nat, ze voelde de druppels tussen haar benen. Ze voelde Jeffreys pik tegen haar kut drukken. Ze wist waarom het ging.

Daarvoor had ze op zijn advertentie geschreven. Daarom was hij gekomen. Daarvoor lag ze hier op bed met de neger tussen haar benen. Voor die reusachtige pik. Ze wist dat ze niet meer terug kon. Ze wilde dit ook niet. Ze moest en zou die pik in haar voelen. Haar lichaam wilde dit. Ze keek naar beneden en had zowel een fantastsch geil gevoel hierdoor als twijfel. Zij dacht bij haarzelf dat gaat echt nooit passen, en zij voelde hoe de gigantische eikel van Jeffrey een weg tussen haar natte schaam lippen probeerde te vinden.

Het binnenkomen van een pik in haar kutje vond ze altijd een enorm geil gevoel. Was al weer een tijdje geleden dat dit gebeurd was. De laatste was haar buurman die haar van achteren nam in haar keuken. Wat ze eigenlijk ook erg opwindend vond. Centimeter voor centimeter voelde ze zijn enorme pik dieper en dieper in haar glijden.

Zij keek omlaag tussen haar benen en zag met grote geilheid en tevens tot haar grote ontsteltenis dat er nog maar een derde van die monsterpik in haar zat. Kitty wist van haar zelf dat zij geen kleine kut had en dat zij veel aan kon maar of deze paste? Jeffrey duwde zijn pik dieper en dieper in haar. Zoals gebruikelijk de eerste keer bij vrouwen als ze door zijn grote pik gepentreerd werden, voelde hij altijd de zachte vagina-wand stijf om zijn pik klemmen.

Hij voelde echter ook dat hij weinig tegendruk vanuit de diepte ondervond. Hij zat dus nog niet tegen haar baarmoederwand aan te drukken. Deze vrouw moest dus wel een erg grote en diepe kut hebben. Dit had hij nog niet in deze mate meegemaakt en dit wond hem erg op. Zijn pik werd hierdoor nog een stukje dikker. Hij begon zijn pik langzaam heen en weer te halen en zorgde ervoor steeds een stukje dieper in haar te gaan. Elke haal terug gevolgd door een fractie dieper.

Kitty wist niet wat zij voelde. Dit had ze nog nooit ervaren. Ze werd voor haar idee helemaal opgevuld van binnen maar merkte toch dat deze enorme pik steeds een stukje dieper bij haar binnen ging.

Deze pik kwam op plekjes waar nog nooit een ander geweest was. Buiten het feit dat het best wel zeer deed werd zij natter en natter en langzaam maakte zich een enorm genot van haar meester. Jeffrey zijn pik zat nu voor tweederde in haar en hij merkte dat hij nog dieper kon.

Hij besloot dan ook zijn pik bij de volgende haal diep door te drukken om te kijken waar het ophield. Kitty dacht dat ze gek werd! Ze voelde dat de pik zich een stukje terug trok en weer diep ging en niet stopte. Ze voelde toen dat deze plotseling tegen haar baarmoederwand aan drukte.

Wat een fantastisch gevoel was dit! Jeffery had dit zelf ook niet eerder meegemaakt. Zijn 28 cm die geheel in een kut verdween. Zijn totale pik werd als door een handschoen omklemd. Zij klemde haar benen om hem heen en legde haar handen op zijn billen om hem stevig tegen haar aan te drukken. Afwisselend met korte en lange halen begon Jeffrey in haar kutje te pompen. Als een geoliede machine. Hij voelde dat haar kutje zich om zijn enorme pik vastklemde. Zijn pik ging er helemaal in, voor hem was dit ook een aparte ervaring.

Wat een kut had die Kitty! Kitty beleefde gelijktijdig het moment van haar leven. Dit was anders, dit was hemels, dit gevoel had ze nog nooit eerder meegemaakt.

Ze wilde dit gevoel niet meer kwijt. Ze wist dat ze vanaf nu verslaafd was. Aan grote zwarte pikken. Vergat de wereld om haar heen en voelde dat zij ging komen. Haar lichaam begon te trillen en even later beleefde zij haar hevigste orgasme ooit. Jeffrey wist dat vrouwen snel klaar kwamen op zijn pik, ze waren zo gefascineerd door zijn grootte dat ze al klaar kwamen bij het zien alleen.

Hij deed dan ook nooit geen moeite om vrouwen tot hun hoogtepunt te laten komen, dan ging toch wel vanzelf. Voor hem was zijn eigen bevrediging het belangrijkste. Had de vrouw een lekker kutje voor zijn gevoel.

Niet te strak zodat het pijn deed aan zijn pik. Een niet te klein kutje, daar had hij zelf ook niets aan. Maar wat hij hier had overtrof zijn stoutste verwachtingen. Deze vrouw was de eerste die hem helemaal kon hebben. Dit zonder enig pijnreactie. Hij ging door met haar te neuken terwijl Kitty met haar handen over zijn gespierde lichaam ging.

Wat een kerel, dacht ze, terwijl ze nog aan het naschokken was. Plotseling merkte dat er iets met haar lichaam aan de hand was. Het klaarkomen stopte niet. Terwijl ze nog steeds door Jeffrey geneukt werd merkte zij dat er langzaam weer een nieuw orgasme aankwam. Ze drukte haar heupen sterker terug tegen de wippende Jeffrey om dit gevoel intens mee te maken.

Inderdaad werd haar orgasme opgevolgd door een nieuwe. En nog een stuk heftiger dan de vorige. Kitty wat gebeurt er met jou, dacht ze nog even maar was snel van de wereld.

Jeffrey voelde onder zich een vrouw die bleef klaarkomen. Geen nieuwe ervaring voor hem maar wel iets wat altijd zijn mannelijke ego streelde.

Hij wist dat hij met een supergeile vrouw te maken had en beukte harder en dieper in haar kut. Kitty wist niet meer hoe ze het had.

Dikke stralen sperma joeg hij diep in haar buik. Het geil en sperma liep uit haar geneukte kut terwijl Jeffrey zijn lul met een zuigend geluid uit haar kut haalde. Hij tilde Kitty op en zette haar op haar knieen voor hem. Kitty dacht dat hij haar van achteren ging nemen en drukte haar billen alvast naar hem toe.

Hij zette echter zijn pik tegen haar kontgat. Ze vreeste maar wist dat het ging gebeuren. Ze wist dat ze deze gigantische paal in haar kont ging krijgen. Hij drukte zijn eikel tegen haar sluitspier aan. Ze trok met beide handen haar billen uit elkaar. Ze was ooit eens eerder door een vriend in haar kontje geneukt maar dat was al een hele tijd geleden. Jeffrey begreep dat deze geile vrouw veel kon hebben en neukte haar diep in haar darmen. Kitty had het niet meer en kneep met haar bilspieren om zijn pompende paal.

Hij stopte abrupt, trok haar overeind en stopte zijn paal in haar mond. Kitty had geen tijd om na te denken.

Ze had geen andere keuze dan pijpen. Zonder aankondiging spoot hij zijn lul leeg in haar mond. Een enorme hoeveelheid zaad stroomde over haar lippen. Kitty kwam langzaam bij.

Gespierde lul sex op het aanrecht

Gespierde lul sex op het aanrecht

© 2018 Chinese Kutjes · Crumbs Theme by WPCrumbs