Moeders natte kut shemale kleding

moeders natte kut shemale kleding

Met een korte beweging drukte ik haar naar voren. Automatisch gingen haar handen naar voren. Met gespreide benen stond ze vanuit haar middel gebogen met haar handen steunend op het bed voor me. Haar kontje wees geil naar achteren en haar kut glinsterde van het sap tussen haar dijen. Ik keek even naar mijn moeder die met een ongekende geile blik naar haar vriendin keek. Hij gaat die pik van hem tot aan zijn ballen in je natte kut schuiven.

Wil je geneukt worden en als de eerste de beste slet volgespoten worden terwijl je het uitgilt van genot? Mijn vinger gleed soepel in en uit haar druipende kut terwijl mijn andere vinger haar klitje streelde.

Ik voelde haar benen van spanning trillen. Ik stapte iets naar voren en lag mijn lul tegen haar kont aan. Wat ben jij als je je door hem laat neuken, Mar? Ik reageerde meteen ik zakte door mijn knieën heen om mijn lul op gelijke hoogte met haar kutje te brengen. Ik sloeg mijn hand om haar buik heen en nam mijn lul in mijn hand en drukte hem tegen haar grotje aan. Langzaam voerde ik de druk op en centimeter voor centimeter voelde ik hoe ik steeds verder in haar gleed en haar kut oprekte.

Terwijl ik hem in haar schoof gilde ze het al uit. Jezus, hij is enormmmmm… oohhhh… mijn kutje heft nog nooit zo vol gezeten…,” kermde ze. Ze had net iets meer dan de helft in haar en er ging nog meer komen. Keer op keer trok ik me een stukje terug en schoof ik iets verder in haar.

Ik keek even naar mijn moeder die was gaan verzitten zodat ze goed kon zien hoe ik mijn paal in haar verborg. Ik kwam bijna klaar toen ze haar hand uitstak en één van de tieten van Mar beet pakte en met haar tepel begon te spelen. Dit is heel wat beter dan zo klein lulletje die je amper voelt.

Als je straks naar huis gaat ben je meer keren klaargekomen dan in je hele huwelijk, schat,” sprak je. Ik dacht dat ik gek werd. Mijn afstandelijke moeder was na die eerste neukbeurt als een ontketend beest. Terwijl ik Mar weer een groter stuk lul voerde voelde ik mijn moeders vingers langs mijn lul en door de opengesperde spleet van Mar glibberen.

Toen mijn ballen voor de eerste keer haar kont raakte kwam ze klaar. Ik kommmmmm… aarrrccchhhh… uunnngggghhhhhnnn…, gilde ze terwijl ze als een gek begon te schokken. Ik trok haar hard naar achteren tegen me aan en greep hard haar tieten vast terwijl haar kutje zich strak rond mijn kloppende en bonkende pik klemde. Toen ze uiteindelijk tot rust kwam trok mijn moeder met een geile glimlach haar hand tussen de dijen van haar vriendin weg.

Ik bleef met mijn lul volledig in haar stil staan om haar de tijd te geven zich te herstellen en "Wouw meisje," reageerde mijn moeder," dat was echt nodig," sprak ze zacht zwoel. Ze kwam iets naar voren en drukte haar lippen op de mond van haar vriendin.

Ik voelde haar even verstarren en zich toen overgeven aan de hete zoen van een andere vrouw. Ik vond het zo een geil gezicht dat ik weer begon te neuken. Ik trok me rustig terug om hem in het zelfde tempo weer in haar te schuiven. Ze reageerde meteen met haar kontje die ze naar achteren drukte.

Met lange halen schoof ik mijn pik in en uit het enorme kleine kutje van de rijpe vrouw. Ik hoorde Mar in de mond van mijn moeder kreunen en hoe ze met een hand de tieten van ma masseerde. Ze reageerde perfect steeds als ik me terugtrok en vervolgens weer in haar stootte ze met een draaiende beweging haar heupen naar achteren. Haar kut zat als een hete natte handschoen rond mijn neukende paal.

Als ik hem in haar uitgehongerde kut schoof voelde ik hoe haar kut zich rond mijn indringer rimpelde en omarmde. Terwijl ik het tempo langzaam begon op te voeren verbraken de vrouwen hijgend de kus. Harder het komt nuuuuuu Mar begon weer te schokken en als een gek haar heupen heen en weer te pompen. Ondanks dat mijn ballen zich begonnen te verzetten bleef ik het tempo volhouden. Toe maar gebruik je kut, schat," hijgde mijn moeder.

Het ritme waarmee ze in mijn lul kneep nam af. Het genot vloeide langzaam uit haar lichaam. Terwijl zij zich probeerde te herstellen bleef ik haar neuken.

Nog geen minuut later werd het ook mij te veel. Met die woorden explodeerde mijn lul in haar onderbuik. Straal na straal spoot ik met kracht het hete sperma tegen haar baarmoeder aan.

Op de achtergrond hoorde ik hoe mijn moeder me aanmoedigde. Mijn lul was amper tot rust gekomen of ik trok mijn lul die glinsterde van mijn geil en haar sap uit haar kut.

Nu de druk van mijn ballen was voelde ik mijn knieën verkrampen doordat ik haar over haar heen en door mijn knieën gezakt had geneukt. Ik strekte, zuchtend en hijgend, mijn benen en rug.

Mar wankelde doordat mijn hand rond haar middel haar niet meer ondersteunde. Mijn moeder trok haar over zich heen en kuste haar heet. Even leken de vrouwen in elkaar op te gaan maar toen verbrak mijn moeder de kus. Ik kan me de tijd niet herinneren dat ik zo ben klaargekomen," hijgde de nog steeds geile Mar. Geil keek ik toe hoe mijn moeder iets naar beneden gleed en om en om de tepels van haar vriendin heet zuigend in haar mond nam.

Tering ik heb nog nooit zoveel geil in mijn kut gehad," kreunde ze. Mijn moeder gleed langzaam naar beneden. Hoopvol bleef ik zwijgend kijken. Ik had veel verwacht maar niet wat mijn moeder toen deed. Ze tilde haar hoofd op en keek haar vriendin met een geile lach aan.

Je hebt heel wat in te halen denk ik zo. Wist je trouwens dat mijn zoon niet alleen heerlijk kon neuken maar dat zijn geil ook overheerlijk is," sprak mijn moeder die tegelijkertijd haar mond op de volgepompte kut van haar vriendin drukte. Jezus, wat doe je, meid. Ik verschoof iets zodat ik goed kon zien wat ze deed. Mijn moeders tong kronkelde heet tussen de opgezwollen schaamlippen van haar vriendin. Ze bracht haar handen naar de schaamlippen van Mar toe en trok ze verder van elkaar.

De zachtroze binnen kant van haar kut glinsterde van haar sap en mijn geil. Als een uitgehongerd dier boorde mijn moeder haar tong zo diep als ze kon bij haar naar binnen. Lik me kut, schat! Pak me maar goed," moedigde Mar mijn moeder aan. De vrouwen leken mij volkomen vergeten. Ondanks dat ik Mar net had beloont met een enorme lading heet zaad was mijn lul, door de extreem geile reactie van mijn moeder, al weer bikkel hard.

Even twijfelde ik of ik Mar in haar mond zou neuken, maar ik besloot mijn moeder te nemen. Zij had mijn pik nog niet gehad en ik wilde verwijten voorkomen.

Mijn moeder zat op haar knieën voorover gebogen tussen de benen van haar vriendin in. Haar kont stak omhoog en haar strakke kutje glinsterde tussen haar benen. Ik nam snel mijn plaats achter haar in en pakte mijn lul beet.

Toen ze me lul tegen zich voelde aandrukken kreunde ze zacht overgaand in een gesmoorde kreet toen ik ruw mijn lul naar binnen stampte. Terwijl ik haar ruw en hard neukte keek ik over haar heen. Mar had haar handen op het hoofd van mijn moeder gedrukt. Haar gezicht was vertrokken tot een grimas van genot. Steeds als ik mijn lul in mijn moeder ragde stootte ik zo hard door dat haar hoofd hard tegen Mar's kutje drukte.

De tieten van mijn buurvrouw wipte in het ritme van mijn neuken op en neer. Ze opende haar ogen en keek me met een verzengend vuur aan. Dit gaat niet lang duren. Wat is dit geillllll Ze had gelijk, ik voelde de kut van mijn moeder al reageren. Ik had nog nooit twee vrouwen met elkaar gezien en dit was het geilste ooit. Mijn slagen werden korter, sneller en feller, jagend naar het ultieme genot.

Ineens leken de vrouwen simultaan te exploderen. Een kreunende kluwen kronkelende heerlijkheden lagen onder me. Mar op haar beurt niet gehinderd door iets in of tegen haar mond drukte gilde ongecontroleerd schokkend de boel bij elkaar.

Haar kreten echode door de kamer heen en versnelde het tempo waarop mijn eigen orgasme naderde. De kronkelende lichamen, rollende tieten, volle dijen en kreunende hijgende geluiden waren te veel voor mijn getergde ballen.

Met een onvoorstelbare kracht explodeerde ik in haar. Mijn zaad spoot als kokend lava diep in haar onderbuik. Ze reageerde ogenblikkelijk door obsceen schreeuwend omhoog te komen.

Geef me dat zaaadddd Toen haar schokkende lichaam tot rust kwam en de vuurspuwende draak kalmeerde liet ze zich hijgend op haar vriendin vallen terwijl mijn lul met een ploppend geluid uit haar gleed. Zwaar hijgend rolde ik opzij en ging naast Mar liggen. Minuten lang duurde het eer we alle drie weer bij zinnen waren. Mijn moeder rolde van Mar af en over me heen zodat ik als pubertje klem tussen twee vrouwen in lag. Wat was het geil om te zien hoe jij je moeder neukte en volspoot!

Als er een zwoel nummer wordt gespeeld, ga ik uitdagend achter mijn vrouw staan draaien. Zij wrijft over mijn kaftan over mijn kruis, draait zich om, een kijkt mij met een geile blik aan. Met een lach bevestig ik dit waarop zij zacht in mijn lul knijpt. Dit was door, het inmiddels door de drank, alweer geil geworden moedertje, niet onopgemerkt gebleven. Zij kwam tussen mij en mijn vrouw staan en begon geil tegen mij aan te dansen.

Langs haar keek ik naar mijn vrouw die mij een blik gaf van pak ze maar. Ik draaide mezelf tussen de geile danseres en mijn vrouw en vroeg mijn vrouw wat ik hiermee moest. Geil fluisterde ze mij in mijn oor dat ik haar maar eens lekker moest pakken. Maar dan wel bij ons thuis zodat zij mee kon doen. Ik draaide me terug naar het geile moedertje en begon tegen haar aan te dansen.

Aan het eind van hat liedje viel ze om mijn nek en begon mij op mijn wang te zoenen. Bij mijn oor aan gekomen fluisterde ze dat ze bere geil was en behoefte had aan een lul. Als ik zo in je ogen kijk kun je niet wachten om genekt te worden. Ga lekker met mij mee dan heb je je lul eerder. Zij zou daar vast het een en ander gaan voorbereiden voor een heerlijk trio.

Als we samen vertrekken valt het misschien op en krijgen we praat achter onze rug,” fluisterde ze. Ik nam afscheid van mijn vriend en liep rustig naar huis. Mijn vrouw had zich thuis in de logeerkamer verschanst. Toen zij merkte dat ik alleen was vroeg ze waar mijn geile vriendinnetje was.

Ik zei haar dat zij elk ogenblik kon komen toen plots de bel ging. Snel ging mijn vrouw de logeerkamer terug in en ik opende de deur. En tot mijn grote verbazing stonden daar moeder en dochter voor mijn deur. Ik mompelde wat en de dames stapte meteen naar binnen.

Ik voelde hoe mijn lul onder mijn kaftan begon te groeien. Eenmaal binnen ontdeden moeder en dochter zich meteen van hun kleding. Ik keek tegen 2 mooi gebruinde lichamen aan. Mijn strakke kutje of de rijpe kut van mijn moeder? Langzaam liet ik een vinger naar binnen glijden. Het kutje van de dochter was wel iets strakker dan die van haar moeder maar wat waren ze alle 2 nat.

Ik ontdeed me van mijn enige kledingstuk en stond met een strakke sabel voor 2 heerlijke vrouwen. In mijn ooghoek zak ik de deur van de logeerkamer een stukje open gaan. Daar stond mijn eigen vrouw, naakt, met een geile blik in haar ogen. Zij gebaarde mij om onze slaapkamer in te gaan en daar eens flink ols te gaan op de dames.

Ik liep de slaapkamer in en knielde mijn voor het strakke kutje van de dochter. Speels likte ik de binnenkant van haar dijbeen. Ging met mijn tong langs de buitenkant van haar kut, en kuste haar opgezwollen kittelaar. Een rilling ging door haar lijf. Zij wilde mijn hoofd strak tussen haar benen duwen toen ik overeind kwam en bij haar moeder verder ging.

Zacht zoog ik deze naar binnen, wurmde mijn tong ertussen en stak hem zo diep als kon ik haar malse kut. Ik voelde dat haar dochter aan mijn lul begon te friemelen en draaide mijn onderlichaam iets. Langzaam neukte ik de moeder met mijn tong. Toen ik even op keek zag ik dat moeder de kut van haar dochter begon te likken.

Ik stak mij tong terug in de natte kut van de moeder en voelde hoe haar dochter aan mijn lul begon te zuigen. Schokkend voelde ik hoe de moeder klaar kwam.

Ik richtte me op waardoor mijn lul uit de mond van de dochter gleed, draaide haar om en schoof mijn harde paal in haar strakke kutje. Ik hoefde niet lang in haar te stoten voordat zij ook klaar kwam. Daar lagen ze dan, moeder en dochter. De moeder uitgelikt en de dochter klaar geneukt. Zij keken elkaar aan, wendde hun blik naar mij en zeiden in koor; “je bent nog niet van ons af hoor. Dit is nog maar het beging. We willen nog meer gelikt en geneukt worden. We willen je zaad proeven, of kun je niet meer?

Zij waren alle twee al klaar gekomen en ik nog niet. Ik had nog genoeg over voor die 2. Ik trok de moeder naar mij toen, spuugde op haar kut en schoof mijn nog steeds harde paal diep in haar.

Ik zag hoe de dochter met haar kut op het gezicht van haar moeder ging zitten. Ze zat met haar rug naar mij toe en begon over de tong van haar moeder te rijden. In de deuropening stond mijn vrouw zichzelf met haar vingers te bevredigen. Geil keek ze mij aan en ik gebaarde haar om mee te komen doen. De afspraak met haar was dat ze ons zogenaamd zou betrappen, een beetje ophef zou maken en dat mee zou doen.

Maar we waren ervan uitgegaan dat alleen de moeder aanwezig zou zijn en niet ook de dochter. Het gekreun van de moeder en dochter werd plots verstoord door de harde stem van mijn vrouw. Geschrokken keken de moeder en dochter mij en elkaar aan. Mijn vrouw liep om het bed, nam het hoofd van de dochter en zei;” lik mijn kut slettebak en laat je moeder die door mijn vent wordt geneukt jou kut likken. Ik begon weer in de kut van de moeder te stoten. Mijn vrouw nam het hoofd van de dochter beet en duwde dit tegen haar natte kut.

Ik zag dat de moeder de kut van haar dochter weer begon te likken en aan het gezicht van mijn vrouw zag ik dat ook zij aan haar kut werd gelikt. Mijn vrouw die zich al flink had staan vingeren kwam al snel spuitend in het gezicht van de dochter klaar die zelf ook met een licht kreetje klaar kwam ik de tong van haar moeder.

Uitgeput lieten moeder en dochter zich op bed vallen. Mijn vrouw liep om en boog zich voor mij voorover. Ik schoof mijn op springen staande lul diep in haar sappige kut. Het kutsap liep langs mijn ballen en voor de 2e keer kwam mijn vrouw klaar.

..

THAISE VROUWEN NEUKEN GEILE MILF ANAL

Moeders natte kut shemale kleding 12 sep Die zaterdag ga ik even langs mijn Moeder op de koffie, het mens is in haar heerlijke kut die nu zo warm en nat is dat ik heel soepel tussen. Grote lul, Pijpbeurt, Dik, Hardcore, Interraciaal, Mager, Tiener, Nat Nat. Grote mammen, Pijpbeurt, Hardcore, Moeder die ik wil neuken, Kut duiken, Sperma In Kutje · Rijpe · Sperma In Mond · Shemale · Orgasme Shemale Grote Lul · FFM (2 Vrouwen 1 Man) · Interraciaal MILF (Geile Moeder) · Vluggertje. Een pik schoot het door mijn hoofd ze heeft een pik. Ik sta op en loop naar haar toe. Ieder lekkerekutten neukdate gezocht als ik voel dat ze me dieper in zich wil hebben trek ik me terug zodat alleen mijn afgestroopte eikel in haar blijft zitten. Snel ging mijn vrouw de logeerkamer terug in en ik opende de deur. Ik genoot van haar ranke slanke moeders natte kut shemale kleding die heerlijk zacht en warm waren. Wel kijk ik naar haar mooie volwassen kut die met licht wijkende schaamlippen er lekker uitziet en ik me moet inhouden mijn mond er niet meteen op te drukken. Na mijn laatste toiletbezoek heb ik daar mijn onderbroek achter gelaten en draag ik nu alleen nog maar een kaftan.

Moeders natte kut shemale kleding

© 2018 Chinese Kutjes · Crumbs Theme by WPCrumbs